Våra tjänster

VILKEN TRÄNING erbjuder vi?

Oavsett vad man behöver hjälp med så finns det alltid en lösning hos oss. 

Vi erbjuder många olika kombinationer för att uppnå varje enskild individs träningsmål. 

Personlig träning

Träning med en personlig coach där upplägget är 100% anpassat efter dig och dina mål. 

Kostrådgivning

Kosten är ofta något som sätts åt sidan för träningen. Det som många missar är att kosten är grunden till bra utveckling inom träningen. 

gruppträning

Vi erbjuder morgon, lunch och eftermiddags/kvällspass. Varje pass är 60 minuter långt och leds alltid av en coach. I passen ingår alltid uppvärmning, styrkedel och konditionsdel.

pt Small Group

Personlig träning i mindre grupp. Perfekt att köra om man vill utveckla samma saker, tyngdlyftning t.ex. Körs oftast i grupper om 4-6 personer. 

crossfit kids

Vi vill bidra till mer rörelse hos barnen och detta är vårat sätt! CrossFit-inspirerad träning för barn. 

Kontakta oss för att få reda på när nästa terminsstart är. 

företagsträning

Vill man ha en piggare och friskare personal så är detta en del av lösningen! Vi skräddarsyr träningen för ditt företag. Perfekt läge att kombinera något nyttigt med team-building! En av de bästa investeringarna företagare kan göra.

Kontakta oss för offert.

träningsprogram

Ett träningsprogram som är 100% anpassat efter dig, dina mål och din livssituation.

mammaträning

Träning för mammor och deras bebisar där målet är att få igång kroppen efter förlossningen. Vi jobbar med funktionella rörelser som anpassas efter allas nivå då vi har olika förutsättningar efter en förlossning. Dessa grupper kör två gånger i veckan i femveckorsperioder. Kontakta oss för mer information om träningen och när nästa kursstart är. 

open gym

Vill man träna helt på egen hand så finns alltid yta för det. Nästan halva lokalen är avsedd för egen träning. Perfekt för dig som följer ett helt individuellt program.

Kontakta oss!

Är du intresserad utav någon av våra tjänster? 

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 24 timmar! 

Vanliga frågor

Det enklaste sättet att bli medlem på är att fylla i vårat kontaktformulär här på hemsidan, så kontaktar vi dig för att boka ett NSI.

NSI står för “No Sweat Intro” och innebär att vi sätter oss och pratar om dig och dina mål med din träning. Det är ett helt förutsättningslöst möte där vi vill lära känna dig och se hur vi kan hjälpa dig!

Efter genomfört NSI går vi vidare till OnRamp-processen. Det finns olika lösningar, men grunden är att du får genomgå olika pass med någon av våra coacher där vi visar hur träningen hos oss fungerar. Efter genomförd OnRamp är man redo att gå på våra pass.

I grund och botten är det en kvalitetssäkring för alla som tränar på våra pass, även våra coacher. Vi vill hjälpa varje ny medlem att lära sig vår träningsfilosofi på bästa sätt – och det gör man genom personliga pass med någon av våra coacher. Målet med våran OnRamp är att man ska kunna delta på våra pass och känna igen/kunna de flesta övningarna som dyker upp.

Självklart kan man det. Vi har medlemmar som kör gruppass x antal gånger i veckan, plus att de tränar med personlig tränare. Ofta har de även kostrådgivning rullandes vid sidan av träningen.

Alla kan gå på våra pass, oavsett nivå. Allt vi gör går att anpassa individuellt efter olika behov eller problem. Det är där våra coacher hjälper till på passen t.ex.

I alla våra pass ingår uppvärmning, styrkedel och sedan konditionsdel. Man behöver inte göra något innan passen börjar. Vi planerar och håller i passen – du dyker upp och behöver inte tänka på mer än göra ditt bästa. Alla pass är noggrant planerade för att man ska kunna träna så mycket som möjligt om man vill det.

Scroll to Top

FYLL I FORMULÄRET FÖR ATT

SÄTTA IGÅNG!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!