PERSONLIG TRÄNING

PERSONLIG TRÄNING

Fördelarna med personlig träning är många. Träningen anpassas bara efter dig och dina mål, inget annat.

Coachade gruppass är suveräna men det är svårt att jobba på exakt vad man vill under dem, då de passen är för-programmerade och körs i grupp om 12-15 personer. 

Vi har olika upplägg på personlig träning, och vilket som passar bäst bestäms tillsammans innan första passet. 

Kontakta oss för en offert. 

 

 

PT 30' 

30 minuters personlig träning. Fokus här är effektivitet. Du ska vara redo när det är dags, uppvärmning sköts på egen hand. Efter det är det 30 minuters riktigt effektiv träning som gäller. Perfek upplägg för dig som håller på med annan idrott och har vissa specifika mål som du vill uppnå. 

Pris: 399kr/tillfälle

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PT 45'

45 minuters personlig träning. Liknande upplägg som PT 30' men mer tid för uppvärmning. Perfekt för dig som kan behöva hjälp med aktiveringsövningar eller rörlighet t.ex. 

Pris: 599kr/tillfälle

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PT 60'

60 minuter personlig träning. Här ingår allt. Uppvärmning, träning och nedvarvning. Perfekt upplägg för dig som vill köra uppvärmning, styrkedel och sedan kondition. Köps också ofta av folk som vill förbättra lite svårare grejer som tyngdlyftning t.ex.

Pris: 749kr/tillfälle 


All träning sker på CrossFit Prestanda. 
Personliga tränare på anläggningen är Viktor Långsved och Marcus Johansson.

Om du har frågor angående personlig träning, tveka inte att höra av dig.

 

viktor@crossfitprestanda.se
marcus@crossfitprestanda.se

 

BILDER

Bild på gymmet