Crossfit Prestanda Gävle Eleiko Certificering Logo Eleiko Certificering Logo

OM OSS

Vilka är vi?

CrossFit Prestanda är en 560 kvadratmeter stor CrossFit-anläggning i Gävle. Vi har allt man behöver för att bedriva bra och rolig träning. All våran utrustning kommer från Eleiko, vi har skivstänger, vikter, hantlar, bollar, kettlebells, riggar, och mycket mycket mer som gör träningen utmanande och extremt rolig.

 

CrossFit Prestanda står för kvalitet. Våran anläggning är en Eleiko Certified Training Facility. Eleiko står för utrustning och utbildningar av absoluta världsklass. Vi är extremt glada över få vara en Eleiko Cerifierad anläggning, då det är få som får den stämpeln runt om i världen.

 

Vi som jobbar här är välutbildade coacher med många års erfarenhet inom träning och hälsa. Vi kommer alla från olika idrottsliga bakgrunder, men har på senare år riktat in oss mer på funktionell träning och allt som kommer med det.

 

Målet för oss på CrossFit Prestanda är att göra det till en träningsanläggning för alla. Oavsett om du är elitidrottare eller nybörjare, så kan alla träna samtidigt. Det är det som är fint med CrossFit, allt görs efter varje enskild persons förmåga. Högsta prioritet för oss är din säkerhet, och att allt göra effektivt. Om träningen är säker och effektiv, så kommer det märkas väldigt tydligt.

 

Vi som jobbar här är Viktor, Mackan, Mange, Jonas, Tessy, Malin, Fredrik, Sara och Joel, och vi hälsar er varmt välkomna till oss! 

Våra instruktörer

Viktor Långsved

Ägare & coach

Läs mer..

Marcus Johansson

Ägare & coach

Läs mer..

Magnus Brehlin

Coach

Läs mer..

Jonas Näslund

Coach

Läs mer..

Malin Zetterberg

Coach

Läs mer..

Joel Jemander

Coach

Läs mer..

Sara Jemander

Coach

Läs mer..

Tessy Lind-Westerlund

Coach

Läs mer..

Fredrik Zetterberg

Coach

Läs mer..